Raseduse alguses oli see lõhn üks vähestest, mis ei tundnud intensiivne

Me MaiWistikus armastame teha kliente õnnelikuks ja ega ei olegi midagi paremat, kui üks rahulolev loodusliku nahahoolduse sõber. Küsisime imeliselt Agne Printsilt, e-koolituste disainerilt ja konsultandilt, mõned küsimused looduskosmeetika, õnne ja ilurutiinide teemal. Lisaks kõigele muule jagas ta ka oma kogemust Happik näopalsamiga. Loe täpsemalt edasi!

 

Mis sind õnnelikuks teeb?

Mind teeb õnnelikuks elu, mis on minule oluliste väärtustega kooskõlas. Hindan kõrgelt pere ja lähedasi, tervist, enesearengut ja tööd, millega panustan teiste arendamissesse. Tunnen end õnnelikuna kui nende aspektide vahel on tasakaal ning mul on piisavalt aega, et seda kõike täisväärtuslikult nautida.

 

Kas sul on mõni rutiin, mis annab päevale tõuke või just võtab päeva tempo maha?

Minu üks lemmikuid õhtu ilurituaale on peale pesemist oma keha kreemitada või õlitada ning näole kanda Happikut. See tegevus aitab mul päeva tempo maha võtta. Naudin, kuidas looduslikud ilutooted mu nahka hellitavad ning meeli paitavad oma rahustavate lõhnadega. Kuna mu nahk on pigem kuiv, siis just õhtuti meeldib mulle kasutada rohkem niisutavaid tooteid.

 

looduskosmeetika

 

Mida hindad oma tervise hoidmise juures enim?

Hindan oma tervise hoidmise juures enim oskust keha vajadusi kuulata ning sellest tulenevalt enda käitumist korrigeerida. Tunnen, et olen ajaga õppinud oma sisemist kompassi paremini kasutama ning lähtun sellest igapäevaste otsuste tegemisel. Enda keha kuulamine on mind viinud tervisliku toitumise, looduskosmeetika ning vaimse tervise eest hoolitsemiseni.

 

Mille põhjal valid ilutooted?

Valin ilutooteid nende koostisosade ning tulemuslikkuse põhjal. Alates 2012 aastast hakkasin teadlikult looduskosmeetikat kasutama ning olen aastatega katsetanud erinevaid brände. Lemmikuteks on osutnud need tooted, mida on mugav kasutada, mõjuvad mulle hästi ning toovad tulemusi, mida oma tootesiltidel lubavad.

 

looduslik näokreem

Milline on sinu kogemus Happik näopalsamiga?

Minu kogemus Happik näopalsamiga on suurepärane, mida olen praeguseks kasutanud umbes 1.5 aastat. Mulle nii väga meeldib selle niisutav toime nii näonahale kui ka huultele. Väga mugav on õhtuti Happikut peale kanda tervele näole ja lasta öö jooksul sellel imenduda. Kõiki näokreeme ei saa näiteks huultele kanda. Happiku lõhn köitis mind kohe. Raseduse alguses oli selle lõhn üks vähestest, mis ei tundnud mulle liiga intensiivne - pigem vastupidi, mõjus rahustavalt ja hoidvalt.

 

Kuidas on sinu suhted loodusega?

Armastan loodust väga. Veedame abikaasa ja oma koeraga sageli aega rabas ning metsades jalutades või telkides. Looduses olemine mõjub mulle maandavalt ja rahustavalt aidates vajalikke pause võtta ning ennast laadida. Loodus on ka suurepärane õpetaja, meenutades mulle alati tasakaalu olulisust ning teadmist, et elu on pidevas muutuses, kus on kuhjaga küllust ja võimalusi.

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist moderaatori poolt heaks kiita.